Konflikthåndtering

Du kan møde konflikter alle steder - hjemme, sammen med vennerne, til sport, men også når du er på arbejde. På arbejdet kan du både opleve konflikter med dine kolleger, din leder og med dine kunder/klienter/medlemmer. Store som små konflikter kræver tid, bruger energi og er belastende for os. Det kan i værste fald føre til sygemelding, opsigelse eller fyring.
 
Konflikter er et livsvilkår, og de kan ikke undgås. Men bliver de opdaget i tide, kan de håndteres, så de ikke vokser sig store og uoverskuelige.
Dette værktøj giver dig en forståelse for, hvad konflikter er, og hvad du kan gøre for at håndtere dem.
 
Bemærk, det er ikke tilladt at manipulere med materialet fra konflikthåndteringsværktøjet på hjemmesiden (herunder screendump etc), distribuere eller fremvise det offentligt eller på anden måde bruge materialet til offentlige eller kommercielle formål uden BAR kontors forudgående skriftlige tilladelse. Brug af hjemmesidens materiale på andre hjemmesider, i netværk eller i trykte medier er forbudt uden skriftlig tilladelse fra BAR kontor. Dog kan pressemeddelelser bragt på hjemmesiden frit benyttes af danske medier uden forudgående tilladelse fra BAR kontor.
 
 
E-værktøj

Åben værktøj